Op zoek naar een second flirt

door | 28 november 2014

verboden-liefdeIk ben sinds kort op zoek naar een second flirt, dat wil zeggen een extra verboden liefde want ik zit nu een beetje vastgeroest in een saaie en langdurige relatie, mijn vriend wil nooit meer sex met mij en ik lust er wel pap van, via Dating4 hoop ik snel een man aan de haak te slaan om regelmatig mee af te spreken voor sex, een man die gek is op sex en niet gelijk in slaap valt na de daad zou fijn zijn 🙂 ben jij ook op zoek naar een second flirt en wil jij regelmatig met mij sex hebben in de avonduurtjes dan hoop ik snel van je te horen, via deze datingsite voor dating en sex kun je mij een bericht sturen, het is handig als je ergens uit het noorden van nederland komt of als je een auto hebt en het niet erg vind om een stukje te rijden voor een potje sex met mij hihi, ik ben gek op vastbinden en blinddoeken, voor de rest vind ik spanking en sm juist niet zo leuk. Een lekkere gratis date als het goed klikt is dan ook zeker wel mogelijk. Dus kom maar op geile vent!

Ik houdt van spanning maar dat gaat mij toch net iets te ver, in een second flirt zoek ik ook een man die zichzelf goed verzorgt, voor de rest maakt het mij weinig uit als je maar regelmatig voor sex wilt afspreken vind ik het al prima, ik had laatst nog een sex date maar die viel wat tegen, ik probeer nu wat meer mannen te vinden om een second flirt sex date mee af te kunnen spreken, tot snel? x